fbpx

Zniżka listopad 2022

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

by Piotr Łącki
10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

Zapraszam na 10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze. Kolejne możesz znaleźć w każdy poniedziałek na Facebooku. Polecam również książki z ćwiczeniami umysłowymi.

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ZADANIE 1:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: 3+3=6

ZADANIE 2:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ZADANIE 3:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: KIWI

ZADANIE 4:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ZADANIE 5:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: NP. PRZEBIŚNIEG, KROKUS, PRYMULKA, TULIPAN, SZAFIRKI, ZAWILEC, NARCYZ, HIACYNT, BRATEK, IRYS.

ZADANIE 6:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: NP. POP, PIKAP, POLIP, PODKOP, PODTOP, POSTĘP, POTOP, PODSTĘP,

ZADANIE 7:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: 7, 24, 40.

ZADANIE 8:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: KORBA, KANAPA, SODA, SZLAM, TRAWA, BUK, LOK, ZEW

ZADANIE 9:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: NP. PYRA, TYKA, WYGA, CYNA, NYSA, RYSA, RYGA, RYZA, RYBA, ŻYŁA.

ZADANIE 10:

10 ćwiczeń umysłowych dla młodych duchem na emeryturze

ODPOWIEDŹ: NP. DAMA, DERA, DIWA, DOBA, DOZA, DOLA, DESA, DOSA, DADA, DUDA, DRWA, DEWA.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?
POLUB PSYCHOLOGDLASENIORA.PL NA FACEBOOKU

You may also like

Leave a Comment

Skip to content